Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Luka Bišof novo je lice na novljanskoj političkoj sceni

13 Stu 2018
4296 puta

Na mandat od dvije godine izabrano je novo vodstvo Mladeži Hrvatske demokratske zajednice Grada Novske. Nakon što je u proteklom mandatu MHDZ-a u Novskoj vodila aktualna Zamjenica gradonačelnika Marija Kušmiš, u subotu 10. studenog članovi su za novog predsjednika izabrali Luku Bišofa.
Luka Bišof (18), učenik je Srednje škole Novska smjera strojarski tehničar, živi u Novskoj, aktivan je i nagrađivan sportaš, ali i inovator. Sa prijateljima iz razreda svojevremeno je razvio „SOELU2017“- nagrađeni automobil na solarni pogon.
Smatram da pripadam generaciji koja može mijenjati stvari, i zato sam napunivši 18 godina odlučio ući u politiku, jer kao punoljetan to mogu činiti. Novsku vidim kao grad prilika, posebno za mlade i sa Mladeži koju ću voditi upravo ću djelovati u tom smjeru. Nadam se suradnji sa svim ostalim predstavništvima mladih u našem gradu, ali i dobroj reakciji na naše prijedloge od strane onih koji o Novskoj odlučuju, izjavio je Bišof.
Osim predsjednika Gradske organizacije MHDZ-a Grada Novske, izabrani su i članovi Gradskog odbora Tomislav Cikojević, Matea Došlović, Lorena Dragomanović, Anamarija Kadliček, Matej Musić, Elena Salaj, Antonio Stojić, Drago Tobijaš, Laura Ugrica i Anamarija Žunić.
Izbornoj skupštini nazočili su i predstavnici Predsjedništva GO HDZ-a Grada Novske Marin Piletić predsjednik, potpredsjednici Ana Kaurin, Ronald Bilogrević i Mario Čelan, tajnica Ivana Kuzlić, članovi Marijana Mitrović i Ivica Vulić, te predsjednik Općinske organizacije MHDZ-a Općine Lipovljani Tomislav Budimir.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right