Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Rapsodija Novljanskih mažoretkinja

26 Ruj 2018
5597 puta

Predvođene trenericom Tamarom Tomić, Sara Kujundžić, Ida Mioković, Gabrijela Čumurdžić, Ivana Bublić, Iva Radočaj, Lucija Krunić, Ivana Humljan i Lorena Šalić ostvarile su fantastičan uspjeh u Cape Townu u Južnoafričkoj Republici na III. Svjetskom prvenstvu u mažoret sportu u razdoblju od 20. do 23. rujna. Postale su dvostruke viceprvakinje svijeta!
Reprezentaciju Hrvatske u Grand Areni predstavljale su: Novljanske, Mačanske, Bedekovčanske, Kloštranske, Višnjanske, Virovitičke i Velikogoričke mažoretkinje.
Prvog dana natjecanja osvojile su dvije srebrne medalje: Croatia Team juniori kategorije mini mix i mini pompon, a drugog dvije brončane medalje u kategorijama: seniori classic pompon i juniori batonflag Croatia Team udružene s mažoretkinjama iz Virovitice.
Zadovoljne postignutim uspjehom kreću dalje u nove pobjede, a iz Afrike uz medalje nose i predivne uspomene iz Dohe, Cape Towna i prekrasnih mjesta koje su posjetile, među ostalim i Rt Dobre Nade, a prema riječima trenerice Tamare Tomić ovo je bila avantura njihovog života, nešto neponovljivo, nešto što se ne može opisati ni riječima, ni slikom – neopisivo. Veliki put smo prošle da bismo ostvarile ove rezultate i jako sam ponosna! I Hvala roditeljima koji su mi dopustili ovu ludost koju sam predložila – rekla je Tamara.
Priređen im je i svečani doček u Gradskom kinu koji je za sve bio vrlo emotivno nabijen, posebice za ovih 9 sudionica velikog natjecanja koje nisu mogle sakriti svoju sreću i veselje jer su ih na njihovo iznenađenje dočekali njihovi najmiliji, najdraži i najbliži, po prvi put u ovako velikom broju!
Slijedeća stanica za dvije godine je SP u Kazahstanu. Sretno dalje!

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

ads1 top right