Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Mladi poduzetnici potpisali ugovore za poduzetnike početnike

19 Srp 2018
1744 puta

U Gradskoj vijećnici u srijedu je održano potpisivanje ugovora s korisnicima potpora za puduzetnike početnike.
Grad Novska raspisao je Javni poziv za dodjelu otpore male vrijednosti temeljem Programa poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva Grada Novske za 2018. godinu za Mjeru 2., podmjeru 2.1.

Korisnici ovog Programa mogu biti mikro, mala i srednja poduzeća, obrti i OPG-i koji su registrirani na području Grada Novske nakon 1. siječnja 2018. godine i imaju pozitivno mišljenje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (odobrenje) za prijavu poduzetnika početnika na mjeru samozapošljavanja. Tu mjeru iskoristilo je za početak troje naših sugrađana: Mladen Sučić, Zdravko Erjavec i Lenard Jurić.
Potpisivanju ugovora nazočili su Marija Kušmiš, zamjenica gradonačelnika i Mišo Tušek pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu, komunalni sustav i prostorno uređenje.

Svoja zadovoljstva nakon potpisa Ugovora iskazali su svi i poručili mladim ljudima neka koriste sve ove poticaje bespovratnih sredstava u potpori otvaranja svojih obrta, samozapošljavanju i zapošljavanju, a gradska uprava našega grada svojim radom upravo to dokazuje sa mnogim Programima kojima apliciraju za bespovratna sredstva kako bi se naše gospodarstvo podiglo i zaustavio odlazak naših mladih u strane zemlje.
Gradonačelnik Marin Piletić čestitao je mladim poduzetnicima na potpisanim Ugovorima te im zaželio sreću u radu te kazao kako vjeruje da će oni biti poticaj i drugim mladim poduzetnicima da uplove u gospodrske vode i svoj život nastave u Novskoj i u svojoj domovini.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right