Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Popisan ugovor s izvođačem gradnje novog Dječjeg vrtića 'Stribor' na Ukaldama

18 Srp 2018
1674 puta

Ugovorom s izvođačem radova, tvrtkom DETMERS KONTEJNER d.o.o, iz Svetog Križa Začretje, Novsku očekuje još jedno gradilište i gradnja novog Dječjeg vrtića „Stibor“, na Ukladama.

Ugovor s izvođačem u prostoru Društvu arhitekata u Zagrebu na Trgu bana Josipa Jelačića, potpisali su, Marin Piletić, gradonačelnik Grada Novske i Maja Buconjić Barišić, direktorica tvrtke.

Potpisivanju ugovora vrijednog 4,7 milijuna kuna bez PDV-a, nazočile su, Ljerka Vidaković, ravnateljica Dječjeg vrtića „Radost“ Novska, zamjenica gradonačelnika Marija Kušmiš kao i arhitekt Tihomil Matković.

 Nakon izrade Izvedbenog projekta, prvi radovi bi krenuli uskoro. Novi gradski vrtić primati će pet novih odgojnih skupina djece, a kako je rekao gradonačelnik, „nove generacije Vatrenih“.

Veliki dan za Novsku, a kako su prostori Društva arhitekata smješteni na glavnom zagrebačkom trgu, ugovor je potpisna i na veliki dan za Hrvatsku, na dočeku Vatrenih, hrvatske nogometne reprezentacije, na trgu s kojeg je dopirala pjesma stotinu tisuća onih koji su došli pozdraviti naše srebrne.

 

 

 

 

 

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right