Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Potpisani ugovori za dodjelu sredstava iz programa "Djeca i mladež"

29 Ožu 2018
981 puta

Gradonačelnik Grada Novske, Marin Piletić na prijedlog Povjerenstva za ocjenjivanje prijavljenih programa i projekata, donio je odluku o odobravanju sredstava za financiranje odnosno sufinanciranje programa i projekata za zadovoljenje javnih potreba koje će na području Grada Novske provoditi udruge u  2018. godini za područje Javnog poziva „Djeca i mladež“. Svečano potpisivanje ugovora u ukupnoj vrijednosti 125.000 kuna između Grada Novske i udruga mladeži održano je danas u maloj Gradskoj vijećnici, a osim gradonačelnika, ovom svečanom potpisivanju prisustvovali su zamjenici gradonačelnika Marija Kušniš i Siniša Kesić, te pročelnica odjela za društvene djelatnosti Sonja Marohnić Horvat.
U 2018. godini iz Proračuna Grada Novske, u okviru navedenog Javnog poziva, financirat odnosno sufinancirat će se 8 programa ili projekata, i to slijedećih udruga: Društvo "Naša djeca" Brestača, Društvo Naša djeca "Osmijeh" Rajić, Novljanske mažoretkinje, Odred izviđača "Zelena patrola" Rajić, Športska udruga - Atletski klub "JAK" Jasenovac, Udruga mladih Novska i Udruga za poticanje sportske aktivnosti i komunikacijske kreativnosti "Ogrc" U ime svih udruga na dodijeljenim sredstvima zahvalila se predsjednica Novljanskih mažoretkinja Tamara Tomić.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

ads1 top right