Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Novska na prvom mjestu - HDZ obilježio 28. godišnjicu

27 Ožu 2018
881 puta

U Gradskom kinu Hrvatska demokratska zajednica Grada Novske svečanim je skupom obilježila 28. obljetnicu utemeljenja stranke za Novsku, Jasenovac i Lipovljane. Skup je otvoren prigodnim dokumentarnim filmom u kojem su dosadašnji čelnici GO HDZ Novska prezentirali zbivanja i sva postignuća HDZ-a u Novskoj od 1990. godine.
Predsjednik GO HDZ Novska i gradonačelnik Marin Piletić je u prigodnom i svečanom tonu okupljene članove stranke i goste izvjestio o kako protklom razdoblju, tako i o predstojećim razvojnim programima i planovima sadržanim u izbornom projektu "Novska na prvom mjestu" istaknuvši da će Novska u skorom razdoblju opet biti jedno od najvećih gradilišta na području Sisačko-moslavačke županije.
Ivo Žinić, predsjednik županijske organizacije HDZ-a i župan u svom je istupu, čestitajući na godišnjici, izdvojio je jedan od projekta koji će skorim početkom obnove zgrada u Novskoj,  započeti realizacija Poduzetnički inkubator za razvoj gaming industrije u Novskoj.
Pljeskom je posebno pozdravljena najava ministra pravosuđa Dražena Bošnjakovića i izaslanika predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića, o povratku suda u Novsku. Imamo zgradu, infrastrukturu, te ćemo nakon provedene procedure koja je u tijeku napraviti stalnu službu suda u Novskoj, rekao je ministar Bošnjaković,
Svečanoj sjednici nazočili su Ivanka Roksandić, predsjednica “Katarine Zrinski” SMŽ, Ivan Celjak, predsjednik GO HDZ Siska, Mijo Šepak, član Nacionalnog odbora te Siniša Kesić, predsjednik HSS Novska.

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

ads1 top right