Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

"Novokom" na novoj adresi

20 Ožu 2018
1228 puta

Današnjim blagoslovom kojeg je udijelio vlč. Milan Vidaković, župnik Župe sv Luke i dekan Novljanskog dekanata, tvrtka “Novokom d.o.o” za komunalno gospodarstvo službeno je počela s radom na novoj adresi, u Potočnoj 25, gdje se nakon uređenja prostora bivše tvrtke “Motoremont” preselila s tehnikom i vozilima koje koristi u radu.
Uređenje prostora trajalo je dva mjeseca, a Grad je u uređenje uložio oko 150.000 kuna, rekao je direktor Novokoma Tomislav Bogojević. Tvrtku "Motoremont" Grad Novska je prošle godine temeljem zakona preuzeo i postao vlasnik objekata. Vrijednost same imovine procijenjena je na oko 9 milijuna kuna, dok su vjerovnička potraživanja oko 4 milijuna
Preseljenje gradske komunalne tvrtke bio je strateški cilj i ovim današnjim činom prestaje i trošak najma za prostore koje je Novokom do sada dodatno koristio za potrebe spremanja strojeva i ostalog u njihovom vlasništvu, izjavio je gradonačelnik Marin Piletić.
Radovi na projektu Doma za starije i nemoćne osobe sada se mogu intenzivirati, jer, kako je najavljeno, Dom za stare i nemoćne bi bio smješten u dosadašnjoj zgradi Novokoma. Riječ je o lokaciji koja se nalazi u samom centru grada, preko puta Doma zdravlja uz sve specijalistike koje u sklopu Doma zdravlja postoje. Osim toga tu su velike i druge društvene mogućnosti kao što su blizina samog centra, ugostiteljskih objekata, parka i ostalih sadržaja.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right