Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Otvoreni novi prostori Dječjeg vrtića "Radost" Novska

17 Sij 2018
278 puta

U Pastoralnom centru župe bl. Alojzija Stepinaca u ponedjeljak 15. prosinca otvoreni novouređeni izmješteni prostori Dječjeg vrtića "Radost" Novska za smještaj dvije odgojne skupine djece. Vrtić pohađa četrdeset pet mališana čija oba roditelja rade. Prostor je prenamjenjen i uređen suradnjom Grada Novske i Požeške biskupije.
Dječji vrtić „Radost“ Novska koji prima 11 odgojno obrazovnih skupina, zbog premalo prostora ne može udovoljiti zahtjevima svih roditelja za čuvanjem djece. Privremeno rješenje pokušavalo se pronaći i ranije, a novouređeni prostori trenutno zadovoljavaju većinu potreba. Ravnateljica Ljerka Vidaković, pozdravljajući sve na svečanosti otvorenja, kaže kako očekuje da će završetkom novog vrtića do kraja godine, sva djeca imati smještaj.
Pozdravne riječi Antunu Škvorčeviću, biskupu Požeške biskupije, župnicima i nazočnim gostima, odgojiteljicama i djeci uputio je gradonačelnika Marin Piletić, najavivši kako će tijekom ove godine započeti i gradnja novog dječjeg vrtića u Novskoj. Požeški biskup Antun Škvorčević, čestitavši gradonačelniku istaknuo je dobru suradnju s Gradom Novska, spomenuvši pored novih prostora za vrtić i otvaranje u rujnu Katoličke osnovne škole, kao mjesta za odrastanje i odgoj te je predvodio blagoslov vrtića.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right