Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Premijera filma "Božićni običaji"

15 Pro 2017
174 puta

Film "Božićni običaji" je još jedan u nizu projekata Osnovne škole Novska. Premijera je održana u četvrtak, 14. prosinca u POU Novska. Glavni nositelji filma su učiteljica Ljubica Puškaš, te učitelji Miroslav Matić i Domagoj Pešut, a prema zapisima Luke Pejakovića. U filmu "Božićni običaji" glumili su učenici 4. a razreda učiteljice Ljubice Puškaš, dok je program vodila učiteljica hrvatskog jezika Kristina Grdur. U stvaranje filma uključeni su djelatnici Osnovne škole Novska koji su pokazali veliku kreativnost i složnost svih djelatnika.

Antonija Mirosavljević, ravnateljica Osnovne škole Novska, zahvalila je svima koji su sudjelovali u stvaranju filma i podijelila prigodne poklone zaslužnima za ovaj projekt. Gradonačelnik Marin Piletić na duhovit je način pozdravio i pohvalio još jedan kvalitetan projekt koji je odradila Osnovna škola Novska. Film "Božićni običaji" predstavljen je mnogobrojnim gledateljima koji nisu štedili svoje dlanove kako bi nagradili sve sudionike filma.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right