Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Nova predsjednica Valentina Opić

04 Pro 2017
233 puta

U nedjelju, 3. prosinca u prostoru Ina Naftaplin Gradska organizacija SDP Novska održala je izbornu konvenciju na kojoj je za predsjednicu GO SDP-a Novska izabrana je Valentina Opić, a funkciju preuzima od Antuna Maruskog, dosadašnjeg vršitelja dužnosti predsjednika.
Izabrani su i potpredsjednici, Milena Pavković Novotni i Antun Maruski, oboje s velikim stranačkim i političkim radom. Vrh stranke čine: Valentina Opić, Milena Pavković Novotni, Milka Peulić, Josip Jelinek, Zdravko Mišić, Antun Maruski, Natalija Fricki, Ivica Števinović i Željko Fricki.
Zahvalivši se, u kratkom obraćanju članicama i članovima stranke, nova predsjednica GO SDP Novska Valentina Opić pozvala je članstvo na rad i zajedništvo unutar stranke a u programskim smjernicama naglašeno je organizacijsko jačanje i prijem novih članova, posebice mladih.
Podnoseći izvješće o četverogodišnjem radu, Antun Maruski je rekao kako je iza Gradsk organizacije turbulentno razdoblje, jer je rad stranke obilježio odlazak dijela članstva, promjene vodstva i predsjednika te ponovna konsolidacija rada. U prošlom mandatu Gradskog vijeća Grada Novske GO SDP Novska sudjelovao je u gradskoj vlasti s dva vijećnika, a u novom sazivu Gradskog vijeća Grada Novske u oporbi zastupljeni su također s dva vijećnika.

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

ads1 top right