Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

„Pun ceker – kupujmo lokalno“ među najboljima u Europi od 28 projekata

04 Pro 2017
174 puta

„Pun ceker – kupujmo lokalno“, projekt županijske Razvojne agencije Si-Mo-Ra, malih trgovina s robama poljoprivrednih proizvođača, dobitnik je jedne od nagrada „Europskog priznanja za promicanje poduzetništva 2017“.
Na nedavnoj svečanosti održanoj u gradu Tallinu u Estoniji, u konkurenciji od 28 prijavljenih nacionalnih projekata za nagradu „EEPA 2017“ , „Pun ceker – kupujmo lokalno“, visoko je rangiran. Plaketa s priznanjem uručena je Mariu Čelanu, direktoru županijske razvojne agencije.
- Velika je čast biti u vrhu poduzetničkih inicijativa u Europskoj uniji. Posebno što je EEPA 2017, nagrada kojom se kroz primjere najboljih nacionalnih praksi otvora nova mogućnosti za lokalnu i regionalnu razinu s ciljem razvoja poduzetništva, zapošljavanja i zadržavanja stanovništva u njihovim sredinama, istaknuo je ovom prigodom Čelan.
Kroz trgovine „Pun ceker – kupujmo lokalno“, Sisačko moslavačka županija potiče domaće poljoprivredne proizvođače, da plasiraju svoje proizvode u trgovinama u Sisku, Popovači, u Novskoj i Kutini, a proizvodi se mogu kupovati i u dvadesetak ustanova i ministarstava.
Kupcima se nudi više od 800 domaćih artikala i poljoprivrednih proizvoda. Uključeno je gotovo 100 proizvođača i OPG-a, s proizvodima vrhunske kvalitete i provjerene ispravnosti.
U svrhu boljeg povezivanja i plasmana proizvoda, osnovana je i Zajednica proizvođača Sisačko-moslavačke županije, a Zadruzi za proizvodnju, trgovinu i usluge, na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Novske, nedavno je pristupio i Grad Novska.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right