Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Ustrojen Odbor hrvatskih branitelja Gradskog vijeća Grada Novske

16 Stu 2017
176 puta

Pod predsjedanjem Ivice Vulića u srijedu 15. studenog održana je 5. sjednica Gradskog vijeća Grada Novske. Sjednica je uobičajeno započela vijećničkim pitanjima, a postavili su ih vijećnici Josip Kovačević (HDZ), Željko Soldo (HSP), Ivana Kuzlić (HDZ), Ivica Vulić (HDZ), Branka Marton (HSS), Antun Maruski (SDP) i Ronald Bilogrević (HDZ). Pitanja su se odnosila većinom na projekte koji su aktualni u posljednje vrijeme, a to su projekt aglomeracije, uređenje vodotoka u naselju Jazavica, industrijski kolosjek u Poslovnoj zoni, razvrstavanje komunalnog otpada, rekonstrukcija županijske ceste u naselju Bročice i projekt kanalizacije Brestača – Nova Subocke. Odgovore na pitanja dali su gradonačelnik Marin Piletić i direktori tvrtki "Novokom" i "Vodovod", Tomislav Bogojević i Mario Filipović.
Na dnevnom redu bilo je pet točaka, tako da je bez raspave usvojena odluka o izdavanju suglasnosti Dječjem vrtiću "Radost" Novska za provođenje investicija te za stjecanje investicijskih vrijednosti, a radi se o energetskoj obnovi objekta vrtića i adaptaciji novog prostora. Ustrojen je i Odbor hrvatskih branitelja Gradskog vijeća Grada Novske, kojem će predsjedati Ivica Vulić, a članovi su Milan Čorak, Darko Josić, Mario Kasumović, Ana Kaurin, Božica Lončarević, Ante Stojić, Nikola Vidaković, Vinko Maček, Mato Ljubičić i Vlado Ličanin.
Na kraju, s 10 glasova za i 5 suzdržanih prihvaćen je prijedlog Odluke o pristupanju Grada Novske Zajednici proizvođača Sisačko-moslavačke županije – Zadruzi za proizvodnju, trgovinu i usluge.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right