Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Projekt “Pun Ceker-kupujmo lokalno” ušao u finale izbora

08 Stu 2017
169 puta

Županijska razvojna agencija SI-MO-RA prijavila je svoju inicijativu “Pun Ceker-kupujmo lokalno” na Europsku nagradu za promicanje poduzetništva 2017 te je jučer dobila obavijest kako je inicijativa “Pun Ceker-kupujmo lokalno” ušla u veliko finale! U okviru ponuđenih 5 kategorija projekt je prijavljen u kategoriji “Poticanje internacionalizacije poslovanja, a za potrebe natječaja bilo je potrebno predstaviti projektnu ideju u obliku video uratka.
Svi kandidati koje su za EEPA 2017 nagradu nominirale njihove zemlje, bit će pozvani na Svečanost proglašenja pobjednika odnosno dodjele EEPA 2017 nagrada, koja će se održati 24. studenog 2017. godine u Tallinnu, Estonija.
U samom finalu dodijelit će se dvije vrste EEPA nagrada: Pobjednicima u svakoj od ukupno pet kategorija; Glavnom pobjedniku - Velika nagrada žirija (za kandidata odnosno projekt/inicijativu iz bilo koje od pet kategorija, koji je ocijenjen kao najkreativniji i najpoticajniji za promociju poduzetništva i malog gospodarstva u Europi).

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right