Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Potpisani Sporazumi o zajedničkom financiranju projekata u Lipovljanima

30 Lis 2017
134 puta

U petak, 27. listopada, u prostoru Općinske vijećnice u Lipovljanima potpisan je Sporazum o zajedničkom financiranju projekta Energetske obnove OŠ "Josipa Kozarca" i sportske dvorane u Lipovljanima. Ukupna vrijednost ovog projekta iznosi 6.730.000 kuna, a u sufinanciranju će sudjelovati i Općina Lipovljani u iznosu od 300.000 kuna.

Ovom prigodom potpisan je i Sporazum o zajedničkom financiranju obnove županijske ceste L33138 kroz mjesto Kraljeva Velika. Sporazum je potpisan između Općine Lipovljani i Županijske uprave za ceste Sisačko-moslavačke županije. Vrijednost projekta je 500.000 kuna, a za njega će Općina Lipovljani i ŽUC izdvojiti po 250.000 kuna.

Potpisivanju sporazuma nazočili su Ivo Žinić, župan SMŽ, Roman Rosavec, zamjenik župana SMŽ, Stipo Šapina, ravnatelj ŽUC-a SMŽ, Nikola Horvat, općinski načelnik Općine Lipovljani, Tomislav Lukšić, predsjednik Općinskog vijeća Općine Lipovljani, Ljiljana Tomić, zamjenica Općinskog načelnika Općine Lipovljani, Mirjana Faltis, ravnateljica OŠ "Josipa Kozarca" Lipovljani te predstavnici Mjesnog odbora Kraljeva Velika.

Nakon govora ravnatelja ŽUC-a SMŽ i župana SMŽ, nazočni su se uputili na gradilište u obilazak radova "Čvor Lipovljani", budući izlaz na autocestu A3 Zagreb-Slavonski Brod, a zatim i u centar Lipovljana gdje se obavlja rekonstrukcija Trga sv. Josipa i Trga hrvatskih branitelja.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right