Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Uspješna HGSS-ova potraga na Zrinskoj gori

21 Srp 2017
174 puta

U ponedjeljak 17. srpnja. u popodnevnim satima preko županijskog centra 112 HGSS stanica Novska zaprimila je dojavu o nestalom 78- godišnjaku iz Zrinskih Brđana, općina Dvor.
Teren gdje je osoba odlutala bio je izrazito nepregledan i neprohodan. Prvi dan potrage na teren izlaze 9 pripadnika HGSS stanice Novska i potražni pas. Potraga koja je trajala do četiri ujutro nije dala rezultate.
U utorak, 18. srpnja, potragu nastavljaju 5 pripadnika HGSS-a, jedan potražni pas i 4 djelatnika PP Dvor, te kasnije u popodnevnim satima se potrazi priključuje nekoliko mještana i lovaca. Potraga je okončana u 17:10, nakon što je osoba pronađena od strane pripadnika HGSS-a na vrlo nepristupačnoj lokaciji. Osoba je bila vidno iscrpljena, podhlađena, dehidrirana i dezorijentirana. Nakon izvlačenja osobe uslijedio je brzi transport, te je u 17:50 osoba predana timu HMP, Zavoda za hitnu medicinu Sisačko moslavačke županije.

Izvor: sisak.info

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right