Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Odgovor RPN-a

20 Srp 2017
762 puta

Doista predstavlja napor reagirati na demant, koji to zapravo i nije, već zamagljena potvrda svih navoda u tekstu objavljenom na portalu RPN-a.
Zanimljivo je da se bivša djelatnica "demantom" obraća redakcijama RPN-a i portala Novska IN, a ne zamjenici gradonačelnika, čije su tvrdnje novinari u svojim tekstovima naveli, što predstavlja potpuno nepoznavanje novinarske profesije. Čista je demagogija napisati tekst veličine tri kartice i pritom ne osporiti niti jedan netočan navod, čemu demanti inače i služe.
Kada se u "demantu" navodi da nitko nije kontaktirao "drugu stranu", mi s pravom postavljamo pitanje zašto ta "druga strana" nije kontaktirala Upravu RPN-a ili barem obavijestila o svojim namjerama da RPN postaje "po Božjem prstu" DLS.
To što je urađeno možda jest legalno, ali je i nemoralno i sramotno, prije svega prema bivšoj tvrtci i njenim djelatnicima. No, moral vama ionako ništa ne znači.
Osim toga, potpisujući sporazumni raskid Ugovora o radu naša bivša djelatnica nije se niti pozdravila sa već sad bivšim radnim kolegama. Vjetar puše svuda oko vas, draga bivša kolegice, samo vi to ne primjećujete.
Ovim putem također zamoljavamo da se "druga strana" okane pisanja "novinarskih" tekstova, koje je ionako cijenio samo politički mentor i da se vrate ključevi od ulaza i radnih prostorija RPN-a (zapravo i nema potrebe – promijenili smo brave).
Ovim tekstom zaključujemo raspravu.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

ads1 top right