Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Konstituirano općinsko vijeće općine Lipovljani - za predsjednika izabran Tomislav Lukšić

10 Srp 2017
193 puta

U petak, 7. srpnja u drugom pokušaju održana je konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća općine Lipovljani kojoj je nazočilo ukupno 11 od 13 vijećnika koliko ima ovaj saziv općinskog vijeća.
Prisegu su položili vijećnici Tomislav Lukšić, Ines Babić, Josip Hudec, Josip Krajči, Ivan Markić, Josip Štavalj, Josip Kovačević, Sandra Čiž, Dubravka Hubak, Franjo Vlahović, Mario Ribar, a u općinsko vijeće izabrani su još i Domagoj Budimir, te Nada Toš koji nisu nazočili sjednici.
Na prijedlog 1/3 vijećnika u povjerenstvo za izbor imenovanje izabarani su za predsjednicu Dubravka Hubak, te za članove Josip Hudec i Josip Štavalj.
Za predsjednika općinskog vijeća izabran je Tomislav Lukšić, a za potpredsjednike Mario Ribar i Josip Hudec. U povjerenstvo za izbor i imenovanje izabarani su za predsjednicu Dubravka Hubak te za članove Josip Hudec i Josip Štavalj.
Tomislav Lukšić novoizabrani predsjednik zahvalio se vijećnicima na ukazanom povjerenju, ali isto tako i biračima koji su 21. svibnja na lokalnim izborima glasovali za koaliciju "Riječi, a ne djela".
- Očekujem od svih vijećnika angažman u radu vijeća, kako od strane vladajućih tako i od oporbe kao i konstruktivne prijedloge za dobrobit Općine Lipovljani- rekao je Tomislav Lukšić.

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

ads1 top right