Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

KUD "Šubić" održao godišnji koncert

03 Srp 2017
194 puta

Raspjevano i veselo bilo je u punoj kino dvorani POU Novska 30. lipnja. KUD "Šubić" Novska programom pjesama i plesova novljanskog kraja i ostalih dijelova Hrvatske pokazao je ljepotu i raznovrsnost hrvatske tradicije.

KUD Subic4

Gosti koncerta su bili KUD "Javor", Jazavica, Roždanik, Voćarica uz tek osnovanu mušku skupinu pjevača prvi put se predstavila Novljanima i KUD "Bročice" uz tamburaški sastav i novoosnovanu žensku pjevačku grupu pod vodstvom Vere Dujmović.

KUD Subic8

Program je vodila Dragica Šeničnjak, dugogodišnja predsjednica KUD-a "Šubić" koja je i najavila manifestaciju Folklorne susrete povodom "Lukova u Novskoj" povodom svetkovine blagdana sv. Luke uz Dana grada Novske.

KUD Subic10

Na kraju koncerta nazočnima se obratila predsjednica KUD-a "Šubić" Marija Kos zahvalivši svima na dolasku, podršci, svim sponzorima naglasivši kako je uloženo jako puno rada, puno vremena da bi u ovom koncertu uživali.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right