Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Maturanti svečano obilježili završetak srednjoškolskog obrazovanja u SŠ Novska

03 Srp 2017
197 puta

Kao i svake godine, tako i ove školske godine maturanti Srednje škole Novska su svečano obilježili primanje svojih diploma.

O završetku srednjoškolskog obrazovanja diplome su primili 109 učenika, uručili su im njihovi razrednici: Ivana Kačavenda, razred prodavača, za vodoinstalatere i automehaničare Dalibor Adamović, ekomomistima Ksenija Bakran Kovačević i Irena Dodigović Sovulj, a učenicima gimnazije Josip Šimunović.

Oprostaj SS11

Najboljim učenicima koji su ove školske godine prošli s odličnim uspjehom i uz uzorno vladanje, ravnateljica Nikolina Fijačko Filipović je uručila pohvalnice, dok je gradonačelnik Marin Piletić, podijelio nagrade učenicima koji su sve četiri godine školovanja prošli s odličnim uspjehom i imali uzorno vladanje.

Oprostaj SS13

Zahvalnice su uručene i uspješnim mentorima učenika s kojima su ostvarili i proveli niz projekata.

Opraštajući se od učenika uz prigodne riječi obratila se svima nazočnima ravnateljica Srednje škole Novska Nikolina Fijačko Filipović poželjevši svima sreću u daljnjem životu.

Program je vodila Željka Pugelnik Vuković i Andrea Babić, a u ime svih maturanata i nagrađenih učenika, svojim profesorima zahvalila se Lucija Matić, učenica četvrtog razreda ekonomskog smjera.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right