Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Emotivni rastanak s osmašima 2017. godine

29 Lip 2017
266 puta

Kao i svake godine Osnovna škola održava svečanu podjelu svjedodžbi učenicima osmih razreda.
I ove godine Gradsko kino Novska napunili su učenici, učitelji, roditelji, bake i djedovi i uzvanici koji su velikodušno pratili osmaše pljeskom.

Oprostaj OS23

Dodjela svjedodžbi započela je s prikazivanjem filma, o generaciji osmih razreda koji završavaju svoje osnovno školovanje. Film koji će im biti trajna uspomena na jedan najljepši dio životnog putovanja.

Ove godine 93 učenika osmih razreda uspješno su završili svoje osnovnoškolsko školovanje. Bili su rasporođeni u četiri razredna odjela s razrednicima: Svjetlanom Ficko, Ljubicom Rašo Belši, Jakovom Preksavcom i Romanom Jovanović koji su podjelili svojim učenicima svjedodžbe i pohvalnice.

Oprostaj OS16

U ime svih osmaša zahvalili su se svojim učiteljima i nastavnicima učenici Ena Anušić i Luka Vidaković. Antonija Mirosavljević ravnateljica Osnovne škole Novska prigodnim govorom se zahvalila učenicima, učiteljima na kvalitetnom radu te podijelila nagrade učenicima koji su sve godine osmogodišnjeg školovanja završili s odličnim uspjehom.

16 a

Vrlo emotivan bio je oproštaj od bivše ravnateljice i profesorice matematike Vesne Merhaut koja je svoj radni vijek provela u ovoj ustanovi i odlazi u mirovinu.

Nagrađeni učenici osmih razreda su: Rebecca Bjelanović, Ivan Ćorić, Matija Miloš, Ena Anušić, Ida Lujić, Marko Slišković, Katarina Matoš, Sara Kujundžić, Benjamin Preksavec, Luka Vidaković, Lucija Vizjak, Petra Perlić, Dario Ilić, Denis Kaurinović, Melanie Molnar i Dorotea Turčić.

Oprostaj OS11

Osim što su svoje osnovno školovanje završili s odličnim uspjehom Ena Anušić, Lucija Vizjak, Rebecca Bjelanović i Ivan Ćorić ocijenjeni su ocjenom odličan iz svih nastavnih predmeta svake godine.

Učenicima generacije poklone je uručio gradonačelnik Marin Piletić, ističući kako je i njegova profesorica matematike bila Vesna Merhaut s mnogo emocija koje teško možemo naći u političara, poželivši svima sretan pun u jedno novo razdoblje života.

Oprostaj OS5

Tradicionalnim zajedničkim puštanjem balona završila je svečanost povodom završetka osnovnoškolskog obrazovanja još jedne generacije Osnovne škole Novska.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

ads1 top right