Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Koncert klape "Ogrc" i prijatelja

29 Lip 2017
186 puta

Klapa "Ogrc" iz Novske uz goste iz Lipovljana pjevačke ženske skupine "Lepeze" i klape "Kolajna" iz Zadra održala je koncert u subotu, 24. lipnja na malom Trgu ispred POU Novska.  Ljubitelji klapske pjesme uživali su slušajući klapsku glazbu, a program je vodila profesorica Danijela Pauković.

Koncert Klape Ogrc9

Domaćini i gosti imali su po dva nastupa u kojima su svi izveli po tri pjesme.

Uz izvođenje pjesme "Kalelarga" poznatog pjevača Tomislava Ivčića koji je stradao u prometnoj nesreći, a posebno se proslavio pjesmom "Stop the war in Croatie", pridružila se publika pjevajući poznate stihove.

Koncert Klape Ogrc20

Na kraju koncerta domaćin klapa "Ogrc" i gosti "Lepeze" te klapa "Kolajna" zajedno su otpjevali pjesmu "Ružo moja crvena" uz fontanu "Ogrc" i napravili nekoliko zajedničkih fotografija uz želju da se ponovo svi nađu na budućim koncertima u Zadru ili ponovo u Novskoj.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right