Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Gradonačelnik održao prijam za nagrađene učenike Glazbene škole u Novskoj

13 Tra 2017
630 puta

Učenici Glazbene škole u Novskoj ostvarili su izvanredne rezultate na nedavno održanim međunarodnim i državnim natjecanjima. Gradonačelnik grada Novske Vlado Klasan je, u skladu s tim u utorak, 11. travnja održao prijam u maloj gradskoj vijećnici. Prijamu su nazočili nagrađeni učenici i profesori, te ravnateljica Glazbene škole u Novskoj Dunja Uroić, koja se gradonačelniku Vladi Klasanu zahvalila na prijamu.

Također je ovom prigodom čestitala profesorima i učenicima na nagradama koje su osvojili na državnim i međunarodnim natjecanjima. Posebnu zahvalu uputila je profesorici Ani Betević Dadić, koja odnedavno ne radi u Glazbenoj školi u Novskoj, no istaknula je njezin veliki doprinos u pripremama regionalnog natjecanja u Novskoj, kao i sav trud i zalaganje tijekom proteklih godina.

Profesorica klavira Marija Klasan Kinderman i profesorica violine Tina Duvnjak, također su se pridružile čestitkama na izvrsnim rezultatima. Žana Josić i Hana Klanac (klavir) su na Državnom natjecanju HDGPP-a osvojile drugu nagradu, Marin Johović (violina) je na Međunarodnom natjecanju osvojio drugu nagradu, a Dominik Domitrović je na Međunarodnom tamburaškom natjecanju osvojio vrijednu prvu nagradu. Gradonačelnik Klasan je profesorima i učenicima čestitke uputio uime svih građana grada Novske, te je još jednom iskazao zadovoljstvo što je zajedno s ravnateljicom Dunjom Uroić izlobirao održavanje regionalnog natjecanja u Novskoj. 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

ads1 top right