Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Antun Maruski vršitelj dužnosti predsjednika GO SDP-a Novska

20 Ožu 2017
312 puta

Antun Maruski izabran je za vršitelja dužnosti predsjednika GO SDP-a Novska do izborne konvencije koja će se održati u lipnju nakon lokalnih izbora- priopćeno je javnosti na konferenciji za novinare održanoj u subotu, 18. ožujka u prostoru SDP-a Novska.

Naime, nakon ostavke predsjednika GO SDP-a Novska Marinka Stojića koji je ujedno obnašao i dužnost predsjednika Gradskog vijeća Grada Novske, glavni odbor stranke odlučio je da vodstvo stranke i pripremu za predstojeće izbore preuzme dosadašnji potpredsjednik stranke Antun Maruski.

SDP se priprema za predstojeće lokalne izbore usuglašavamo stavove, pripremamo predizborni program koji će imati nekoliko odrednica, a među prvima su gospodarstvo i zapošljavanje. Pregovoramo s političkim akterima u gradu, još uvijek nismo donijeli odluku hoćemo li ići samostalno ili u koaliciji, ali ukoliko se bude išlo u koaliciju sigurno će to biti stranke lijevog centra HNS, HSU, a naravno otvorena je suradnja i pregovori s dosadašnjim programskim partnerima DLS-om i HSP-om u Gradskom vijeću Grada Novske- istaknuo je Maruski.

Prema odluci Glavnog odbora stranke Marinka Stojića će u Gradskom vijeću Grada Novske zamijeniti Vinko Maček također jedan od potpredsjednika stranke, a stranka je oformila i uži tim za pripremu lokalnih izbora među kojima su članovi stranke, Vinko Maček, Milena Pavković Novotni, Josip Jelinek i Željko Fricki kao i cijeli gradski odbor koji će aktivno sudjelovati u predizbornoj kampanji i pripremama za lokalne izbore. 

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

ads1 top right