Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Potpisan koalicijski sporazum gradskih organizacija HDZ-a i HSS-a

17 Ožu 2017
338 puta

U četvrtak, 16. ožujka u prostoru političkih stranaka u Domu hrvatskih branitelja održana je konferencija za medije kojom je prilikom potpisan koalicijski sporazum gradskih organizacija HDZ-a i HSS-a o zajedničkom nastupu na predstojećim lokalnim izborima i nakon njih. Koalicijski sporazum potpisali su predsjednik GO HDZ Novska Marin Piletić i predsjednik GO HSS Novska Siniša Kesić, potvrđujući tako osmogodišnju suradnju.
Kandidat za gradonačelnika Marin Piletić predstavio je predizborni program sadržan u šest točaka, a program je temeljen na razvoju gospodarstva i poduzetništva, zapošljavanju te zaustavljanju odlaska, prije svega mladih, u inozemstvo. Predstavljene su i mjere koje bi trebale poboljšati pronatalitetnu politiku, te socijalni status umirovljenika.

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

ads1 top right