Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Studenti Pravne klinike i dalje pružaju besplatne pravne savjete

15 Ožu 2017
122 puta

Studenti s Pravnog fakulteta došli su pružiti besplatnu pravnu pomoć svim zainteresiranim građanima koji se suočavaju s nekim od pravnih problema. Tako je u prostoru Gradske uprave u utorak, 14. ožujka održano još jedno dežurstvo Pravne klinike.

U ime Pravne klinike sudjelovali su studenti Pravnog fakulteta u Zagrebu Đina Grancarić, Nikola Pranić i Martina Hrgović, koji su se opredjelili za kazneno pravo.

Naglasak su dali na nasilje, posebno na nasilje koje se prikriva u obiteljskom domu te su poručili svima koji se osjećaju ugroženo ili su pretrpjeli bilo koji oblik nasilja da nasilnika obavezno prijave.

Njihova poruka novljanima je da se nasilje ne tolerira i svaki nasilnik treba biti kažnjen.

Pozivaju naše građane da im se jave za bilo koje područje pravne pomoći, a oni će sa svojim mentorima njihove pravne upite i probleme riješiti na najbolji mogući način.

Naglasili su da se Klinika vodi odredbama Zakona o besplatnoj pravnoj pomoći, Pravilnika o studiranju i Akta o organizaciji Pravne klinike.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right