Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Čestitka Istaknuto

08 Ožu 2017
116 puta

Poštovane i drage žene, poštovane i drage sugrađanke,

od srca Vam čestitam Međunarodni dan žena 8. ožujka koji nas uvijek iznova podsjeća na teška vremena u kojima su se velike i hrabre žene borile za ravnopravnost, za elementarna ljudska prava i civilizacijska dostignuća.
Podržavam Vas u ustrajnosti i borbi za ravnopravnost, a protiv nasilja i izgradnju društva solidarnosti, zajedništva i tolerancije.
Naš zadatak je osigurati veću zastupljenost žena na izbornim listama, osigurati rodnu ravnopravnost i omogućavati što ravnomjerniju zastupljenost na svim pozicijama odlučivanja, te osiguravati mehanizme za sprječavanje još uvijek prisutnih kršenja prava žena.
Ovaj dan je prigoda da našim majkama, suprugama, sestrama, kćerima i suradnicama iskažemo svu našu zahvalnost i poštovanje.

Gradonačelnik
mr.sc. Vlado Klasan

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

ads1 top right