Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Badminton ekipe Osnovne i Srednje škole Novska prvaci Hrvatske u badmintonu

16 Svi 2018
9035 puta

Gradonačelnik Marin Piletić i zamjenica Marija Kušmiš primili su u gradskoj vijećnici novljanske badmintonaše i njihove trenere, profesore Donalda Vebla i Željka Čačića, koji su na najvećem školsko sportskoh natjecanju održano je u istarskom gradu Poreču, na kojem je ukupno sudjelovalo više od 2000 mladih sportaša iz cijele Hrvatske, ostvarili izvanredne rezultate. Uz njih primanju je prisustvovao i predsjednik Zajednice spotskih udruga Grada Novske i predsjednik Zajednice sportskih udruga i saveza SMŽ prof. Josip Šimunović.
Podsjetimo, osnovnoškolska muška ekipa je već drugu godinu za redom obranila svoj naslov prvaka u badmintonu, a ženska se proslavila srebrom. Muška ekipa Srednje škole Novska je pokazala napredak u odnosu na prošlu godinu osvojivši broncu, ali ono što je sve iznenadilo bile su zapravo djevojke Srednje škole koje su prvi put prošle na državno prvenstvo te ga odmah i osvojile.
Gradonačelnik Marin Piletić je istaknuo:
Za Školsku badminon ekipu Novska u Poreču nastupili su za Osnovnu školu Filip Bajzek, Ivano Kukla, Filip Martinović i Filip Tutić, te Maja Svjantko, Klaudia Kovačević, Lucija Mežnarić i Iva Vidiček.
Za srednju školu nastupili su Karlo Sladojević, Luka Bišof, Ivan Kolar i Marko Stojanović, te Nives Bišof, Ivana Kuliš, Lucija Veble i Karla Šimičić.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right