Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Odličan početak sezone za JAK

17 Tra 2018
9680 puta

U nedjelju, 15. 4. počela je sezona na otvorenom za članove JAK-a. Čak 36 natjecatelja i natjecateljica nastupilo je na 2 natjecanja istovremeno. Oni mlađi, polaznici atletske škole  nastupili su na uličnoj utrci u Virovitici i bili su vrlo uspješni - većina njih plasirala se među prvih 10 u poretku, a evo najuspješnijih: kod učenica 1. i 2. razreda Matea Rajić osvojila je 2. a Lucija Bilogrević 3. mjesto. Renato Idžojtić, Rafael Prelesnik i Karlo Šunjalo zauzeli su 7 do 9. mjesta kod učenika 1. i 2. razred. Kod učenica 3. i 4. razreda Ljupka Šepović bila je 8. Patrik Krmpotić osvojio je 5. a Borna Škariot 8. kod dječaka 3. i 4. razreda.
Istovremeno, oni stariji i uspješniji nastupili su na 1, kolu HALS-a (Hrvatska atletska liga sjever) za sve kategorije u Čakovcu - njih također 18, a sudjelovalo je preko 500 natjecatelja. Ni ovdje nisu izostali rezultati - Mihael Prlesnik bio je drugi kod limača na 200m i skoku u dalj, Jurica Movrić bio je 5. na 60m kod mlađih kadeta, Petra Glavinić osvojila je 3. mjesto u bacanju kugle za mlađe kadetkinje, dok je štafeta 4x200 Radulović-Glavinić-Rajić-Šepović osvojila 4. mjesto kod mlađih kadetkinja. Najuspješnije su bile juniorke - Silvij Alich bila je prva u bacanju diska i 3. u skoku u dalj, Josipa Gajdoš osvojila je 3. mjesto na 600m.
Rezultati svih naših članova su odlični, ne znam koga bih više istaknuo, mlađe na uličnoj utrci ili ove koji su nastupili na stazi i svi popravili osobne rekorde. Sezona kreće,, nema vremena za slavlja, ali, naravno i ubuduće očekujemo dobre rezultate, izjavio je trener Šepović.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right