Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Crni pojas za Anu Gudac, Melanie Molnar i Luku Žafrana

19 Velj 2018
3082 puta

Taekwondo klub "Ogrc" Novska u subotu 17. veljače 2018. godine, dodržao je redovnu godišnju skupštinu u prostorijama Sportske dvorane Srednje škole Novska
Od sportskih udruga u gradu, koje se mogu pohvaliti ne samo natjecateljskim uspjesima, već i naporima da sport populariziraju među mladima, klub borilačkih vještina Taekwondo klub “Ogrc” Novska zaslužan je za aktivan sportski život Novske.
Klub je s aktivnostima započeo prije 16 godina, 10. rujna 2002., i brzo privukao mnoge mlade. Naporima trenera i uprave kluba rastao je i broj nastupa na natjecanjima, a klub uz potporu Grada Novske s vremenom je organizator i domaćin velikih natjecanja s nastupom brojnih klubova iz cijele Hrvatske.
Na skupštini je predstavljen izvještaj o radu i financijski izvještaj za 2017. godinu kojeg je podnio tajnik kluba Darko Josić, a  predsjednik kluba Darko Bukvić prezentirao je  plan i program rada i financijski plan za 2018. godinu. Posebno su istaknuti rezultati Kluba prvenstvu Slavonije i Baranje, gdje su Filip Miličević i Melani Molnar osvojili naslove prvaka. Klub je natrupio na ukupno 15 natjecanja, a u svom izvješću Darko Josić posebno je apostrofirao mladu Barbaru Rebrović, koja je u svom uzrastu postizala izvanredne rezultate.
Skupštini su nazočili predsjednik ZSU Novska i ZSSU SMŽ prof. Josip Šimunović i zamjenik gradonačelnika Siniša Kesić. Dodijeljeni su i certifikati, odnosno diplome za polaganje učeničkih i majstorskih ispita. Ana Gudac, Melanie Molnar i Luka Žafran,su 29. siječnja 2017. pred stručnim povjerenstvom HTS-a uspješno položili majstorski ispit za crni pojas 1. DAN, a priznanja im je uručio Siniša Kesić, dok je diplome za učenička zvanja dodijelio Josip Šimunović.
Osim što je za uspješnje rezultate pohvalio mlsde sportaše i trenere, tajnik kluba posebno je naglasio veliku ulogu roditelja, koji su zaslužni za dobro funkcioniranje kluba.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right