Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

JAK uspješan i u Varaždinu

11 Lis 2017
708 puta

U 7. kolu HALS-a održanom u Varaždinu u nedjelju, 8. listopada sudjelovalo je osmero članova JAK-a. Za razliku od prošloga vikenda kada su nastupili uglavnom mlađi uzrasti nastupali su uglavnom stariji.
Kod mlađih juniorke Silvija Alich bila je druga u skolu u dalj, a Ivana Jurić 4. na 300m. U kategoriji starijih juniorki osvojena su dva treća mjesta - Josipa Gajdoš na 300m uz novi osobni rekord od 45,25 te Mirena Milašinović na 100m.
Vrlo blizu osobnog rekorda trčala je i Kristina Turčić na 100m u konkurenciji starijih kadetkinja, a solidne nastupe imali su Anika Šepović, Lucija Vidaković, a Mihael Prelesnik, koji je prošli vikend pobijedio na 600m kod limača ovoga je puta prerano startao u utrci na 300m i doživio prvu diskvalifikaciju u svojoj atletskoj karijeri.
U nedjelju JAK čeka dvostruki program - ujutro je na rasporedu pojedinačno prvenstvo HALSa za sve kategorije u Varaždinu, a popodne većina članova sudjeluje u humanitarnoj utrci "Novska za nju". Iz kluba poručuju da se očekuju nove medalje.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right