Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

In memoriam - Stjepan (Zlatko) Rubinić 1948. - 2017.

07 Tra 2017
273 puta

U 69. godini iznenada je u četvrtak, 6. travnja, umro Stjepan (Zlatko) Rubinić, dugogodišnji sportski djelatnik i rukometaš. Posljednjih dvadesetak godina posvetio se sportskom djelovanju u Rukometnom klubu "Novska" kao član Uprave kluba i službena osoba na rukomtnim utakmicama.. U mladosti se aktivno bavio rukometom
Stjepan Rubinić rodio se 27 rujna 1948. godine u Novskoj, završio je Školu za učenike u privredi u Novoj Gradiški 1965. godine za zanimanje trgovac i radni vijek je proveo u TP "Sava" Novska. Radio je u Jasenovcu od 1966. godine, a nakon vojnog roka u Novskoj sve do stečaja tvrtke 2000. godine. Tijekom Domovinskog rata, usprkos borbenim djelovanjima, Stjepan je vodio "Savinu" trgovinu na Staroj tržnici, koja je bila poznata po tome da su se mogli nabaviti svi proizvodi za kućanstvo.
Djelatnici RK "Novska", te gradonačelnik Vlado Klasan i njegov zamjenik Veran Mihaljević odali su počast paljenjem svijeća preminulom Stjepanu kod info ploče RK "Novska" u centru Grada, izražavajući sućut članovima obitelji, kao i igračima i Upravi kluba. Posljednji ispraćaj je u subotu, 8. travnja u 13 sati na Gradskom groblju u Novskoj.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right