Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Ženski kuglački klub "Novska" na Skupštini se pohvalio brojnim aktivnostima iz 2016. godine

03 Tra 2017
142 puta

Ženski kuglački klub "Novska" je u četvrtak, 30. ožujka održao redovnu godišnju Skupštinu u prostorijama gradske kuglane. U radno predsjedništvo izabrane su predsjednica ŽKK "Novska" Smiljana Duda, te Snježana Barberić, Ankica Keč i Maja Josić za zapisničara. U izvješću o radu kluba za 2016. godinu, kojeg je podnijela predsjednica kluba Smiljana Duda, stoji kako su seniorke bile jako aktivne u motiviranju mladih kuglačica. Treninzi su redovno održavani, a u suradnji s klubovima iz Siska, Nove Gradiške i Pakraca formirana je međužupanijska liga mladih, u kojoj se natječe i pomladak ŽKK "Novska

Klub je osnovan 2005. godine, a članovi se natječu u 2. Hrvatskoj kuglačkoj ligi – regija Sjever. Svake godine tradicionalno su organizatori turnira "Bljesak" koji se održava u okviru istoimene manifestacije, a istaknuto je kako turnir iz godine u godinu broji sve veći broj sudionika. Naime, prošle godine na turniru je sudjelovalo preko 50 kuglačica iz cijele Hrvatske. Članice su tijekom 2016. osim prvenstvenih, odigrale i nekoliko prijateljskih utakmica, te su sudjelovale na nekoliko memorijalnih turnira.

"U natjecateljskoj sezoni 2015./2016. završile smo na 5. mjestu, rezultat je to s kojim se ne možemo pohvaliti, ali nadamo se da će nam ova natjecateljska godina biti uspješnija" – rekla je Smiljana Duda. Skupšini je nazočio i gradonačelnik Novske Vlado Klasan, koji je nazočnim članicama čestitao na ostvarenim rezultatima, zaželjevši im puno uspjeha u daljnjem radu. "Sport je jedan od najljepših načina za socijalizaciju i upoznavanje novih prijatelja i ostalih krajeva naše Domovine, stoga mi je drago kada se mladi uključe u bilo koju sportsku aktivnost" – kazao je gradonačelnik Klasan. 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right