Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

12. Memorijalni malonogometni turnir "Sandro Marinić"

24 Sij 2017
416 puta

HNK Sloga Jazavica/Roždanik u spomen na svog tragično preminulog predsjednika kluba Sandra Marinića organizator jednodnevnog pozivnog malonogometnog turnira mladeži. Dvanaestu godinu za redom okupili su se mladi nogometni znalci kako bi odmjerili snage u tri kategorije – prstića, limača i mlađih pionira.
Ove su godine nastupile selekcije iz NK Libertas Novska, NK Slavonac Lipovljani, HNK Sloga Jazavica/Roždanik i HNŠK Moslavina Kutina. U dvije kategorije, limača i mlađih pionira, dominirale su selekcije Moslavine iz Kutine, dok je u najmlađoj kategoriji, prstića, prvo mjesto zauzela ekipa Libertasa. Prema riječima jednog od organizatora turnira Borisa Horvata, primjetan je napredak u radu s mladeži u NK Slavonac Lipovljani, te je to bio i razlog za pozivnicu na turnir.
"Natojat ćemo i za slijedeće izdanje ovog memorijalnog turnira zadržati koncepciju pozivanja upravo ove tri kategorije mladeži, i to zbog njihove mladosti i atraktivnosti. Ovim putem zahvaljujem Gradu Novskoj na potpori održavanja turnira, te roditeljima mladih nogometaša", rekao je Boris Horvat.
Pod pokroviteljstvom Sportskih novosti pehare i medalje najuspješnijim ekipama, strijelcima, vratarima i igračima uručili su obitelj Marenić i zamjenik gradonačelnika Vedran Mihaljević.

Rezultati:

Prstići:

Sloga – Slavonac 0:1
Moslavina – Slavonac 5:1
Moslavina Libertas 2:1
Slavonac – Libertas 0:0
Sloga – Libertas 4:5
Moslavina – Sloga 5:0

1. Libertas
2. Slavonac
3. Moslavina
4., Sloga

Limači:

Sloga – Slavonac 1:1
Moslavina – Slavonac 0:0
Moslavina Libertas 0:2
Slavonac – Libertas 1:5
Sloga – Libertas 1:2
Moslavina – Sloga 1:0

1. Moslavina
2. Libertas
3. Slavonac
4. Sloga

Mlađi pioniri:

Sloga – Slavonac 0:3
Moslavina – Slavonac 5:0
Moslavina Libertas 0:0
Slavonac – Libertas 2:0
Sloga – Libertas 0:0
Moslavina – Sloga 6:1

1. Moslavina
2. Slavonac
3. Libertas
4. Sloga

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right