Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Planinari uživali u snijegom pokrivenoj stazi VRA "Bljesak"

16 Sij 2017
649 puta

Već tradicionalno Planinarsko društvo "Zmajevac" Novska organizira neposredno nakon blagdana prvi godišnji pohod planinarskon stazom VRA “Bljesak”. Nakon gotovo desetak godina ova je staza u nedjelju, 15. siječnja bila prekrivena snijegom što je pružilo dodatan užitak pri 19. obilasku Novljanskog gorja planinarima pristiglim iz desetak prijateljskih planinarskih društava.
Tijekom pohoda za sigurnost se kao i ranijih godina pobrinuo HGSS – stanica Novska, a vrijedni organizator pripremio je objed i okrijepu toplim napitcima. Prilikom polaska sve planinare pozdravio je gradonačelnik Vlado Klasan, zaželjevši ugodnu šetnju i ponovni dolazak u ljetnim mjesecima na Novljansko jezero. Predsjednica PD "Zmajevac" Melita Mihalić dodijelila je prigodna priznanja i značke planinarima za višekratni obilazak staze, a pripremljen je i prigodan planinarski pečat.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right