Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Kamo u Novskoj s malom djecom? Imamo odgovor!

02 Ožu 2018
10642 puta

Prostor igraonice Gradske knjižnice i čitaonice “Ante Jagar” pravo je mjesto za zanimljivu, uzbudljivu i maštovitu igru. Djeca traže i žele igru u društvu vršnjaka, nove izazove i poticaje, zanimljive igračke i sadržaje, a iskustvo u radu s najmlađim predškolcima u knjižnici pokazuje kako se već dvogodišnja djeca znaju služiti knjižnicom i da im samostalnost u tome pričinjava veselje.

Mala djeca trebaju blizinu roditelja i drugih poznatih i bliskih osoba dok se igraju. Stoga su roditelji ili drugi odrasli koji djecu dovode u knjižnicu obvezno nazočni u vrijeme igre. To će pomoći djeci da im prvi koraci u svijet knjižnice budu zanimljivo iskustvo i zadovoljstvo.

Kvalitetno provedeno vrijeme s djetetom nema cijenu, a godišnja članarina za djecu predškolskog uzrasta je doista simbolična, tek 15. kuna

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right