Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

'Veliko srce malom srcu': Festival srca u OŠ Novska

13 Velj 2018
10343 puta

Učenici prvog do četvrtog razreda Osnovne škole Novska sa svojim učiteljicama ovih su dana povodom Festivala srca izrađivali suvenire srca. Glavni je cilj festivala osvješćivanje javnosti o postojanju djece s prirođenim srčanim greškama. U Hrvatskoj ima 10 tisuća djece sa srčanim oboljenjima, a svake se godine rađa još petsto. Njima žele pomoći učenici i učiteljice Osnovne škole Novska. Suvenire su izradili s puno ljubavi, a novac koji će prikupiti prodajom namijenjen je udruzi “Veliko srce malom srcu“, humanitarnoj udruzi koja okuplja liječnike, zdravstveno osoblje i roditelje djece s prirođenim srčanim greškama i drugim srčanim bolestima.
U projektu su sudjelovale i pedagoginje, Emica,  Emira i Nikolina te knjižničarka Sanja, uz veliku potporu koju je učenicima i učiteljicama dala ravnateljica škole Antonija Mirosavljević.
U holu škole postavili su prodajnu izložbu svojih radova i uključili se u obilježavanje Festivala srca koji se održava od 7. do 14. veljače.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right