Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Za 200 planinara pripremljeno više od 400 sarmi

15 Sij 2018
10494 puta

PD Zmajevac organizirao je u nedjelju, 14. prosinca 20. Novogodišnji pohod Novljanskim gorgem. Ovom jubilarnom hodanju odazvalo se dvjestotinjak planinarki i planinara iz dvadeset i jednog planinarskog društva. Okupljanje i polazak bio je na malom trgu ispred POU Novska, a zatim se krenulo Opujiću Crkvištu i Zmajevcu da bi ručak bio je kod lovne kuće na Jelenovoj glavi, od kud je slijedio povratak. Vrijedne članice PD Zmajevac pripremile su više od 400 sarmi, koje su se u slast pojele.
Predsjednica PD “Zmajevac” Melita Mihalić kaže kako su i ovog pohoda, prema broju hodanja na kojem su sudjelovali, planinarima dodijeljena priznanja i značke. Ponosno ističe povećanje broja članova PD “Zmajevac” te veliki odaziv gostiju iz drugih planinarskih društava, ali i hvali suradnju i pomoć koju imaju od novljanskih vatrogasaca i gorskih spašavatelja, prigodom svih aktivnosti koje organiziraju.Nakon povratka u grad i kraćeg odmora, s djelatnicama Turističkog ureda gosti su obišli uže središte Novske.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right