Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

50 godina ljubavi u braku

02 Sij 2018
10524 puta

Danas kada smo često svjedoci kako se brakovi i veze raspadaju brže nego cipele, ovih dana tu su tezu srušili dugogodišnji supružnici Novotni iz Bročica. Danica i Mijo Novotni ulaskom u 2018. godinu proslavili su 50. godišnjicu braka. Ima li ljepše i bolje poruke na samom početku Nove godine? Biti u braku 50 godina i sačuvati ljubav, sačuvati svu onu toplinu i raskoš koju nudi zajednički život.

Supružnici Novotni izjavili su kako u njihovom braku nije bilo podjela na muške i ženske poslove, nije bilo moje i tvoje, sve je bilo njihovo, zajedno su djelili i kruh i kolač, i motiku i lopatu, zajedno su gradili i u toj zajedničkoj gradnji dočekali su 50. obljetnicu svoga braka. I danas kada su proslavili 50 godina braka i koračaju svojim staračkim danima jedina im je želja da njihovim putem krenu i njihova unučad te da dočekaju njihovu djecu.

2018. godina je započela s lijepim događajima, neka tako i nastavi sve dok je ne budemo ispraćali.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right