Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Karlovački biciklisti na putu u Vukovar i Ilok

31 Kol 2017
3155 puta

Sportsko rekreacijski klub “Pedala-Laganini” iz Karlovca organizator je 6-dnevnog memorijalnog biciklističkog putovanja u Slavoniju, Baranju i Podunavlje i to rutom Karlovac - Sisak – Požega - Našice - Osijek - Vukovar – Ilok. Na ovaj put krenuli su 29. kolovoza , a u srijedu, 30. kolovoza zaustavili su se u Novskoj na okrijepi tijekom druge etape od Čigoča do Velike u dužini od 130 km. Okrijepili su se u CB "Pijoru", a kako kaže predsjednik kluba Vladimir Latković, ukupno je sedamnaest članova kluba krenulo prema Vukovaru i Iloku.
"Radi se o šestodnevnom memorijalnom biciklističkom putovanju, a put je dug oko 420 kilometara, od Karlovca, preko Osijeka i Vukovara do Iloka, podjeljen je na pet etapa gdje će se biciklisti odmoriti i okrijepiti. Prilikom dolaska u Vukovar članovi će zapaliti svijeće za poginule hrvatske branitelje", rekao je predsjednik Latković.
Inače SRK "Pedala . Laganini" u Karlovcu razvija i promiče rekreativni biciklizam i biciklistički sport, rekreaciju i ekologiju, a organizator je i biciklijada za članove kluba i sve zainteresirane bicikliste.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

ads1 top right