Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Ključevi Grada Novske ponovo u sigurnim rukama

01 Ožu 2017
796 puta

Tjedan dana karnevalskog veselja u kojem je ključeve Grada čuvao i gospodario Novskom Lovro Kadliček završio je u utorak, 28. veljače u prostorima Dječjeg vrtića "Radost" Novska kada su vraćeni ključevi Grada zamjeniku gradonačelnika Vedranu Mihaljeviću.
Vraćanje ključeva grada kako to i nalažu pravila karnevalskog ludovanja proteklo je u pjesmi i plesu.
Vrtićka djeca sa svojim tetama bila su odjevena u razne maske: bubamare, mačkice, pčelice, cvjetići, leptirići, te su svi veselo plesali i uživali u posljednjim trenucima vladavine.
Karnevalski – vrtićki gradonačelnik vratio je ključeve grada rekavši kako je prošlo vrijeme ludovanja i sada ključeve ponovo vraća u sigurne ruke, a preuzeo ih je u ime gradonačelnika Vlade Klasana zamjenik gradonačelnika Vedran Mihaljević u nazočnosti ravnateljice vrtića Dijane Kadliček i voditeljice Turističko- informativnog centra Milijane Dižep Margetić.
Zamjenik gradonačelnika Mihaljević zahvalio se na dobrom vođenju grada za vrijeme karnevalskog ludovanja, a na kraju su svoju primopredaju vlasti zasladili slatkim krafnama.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

ads1 top right