Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Liječnički sistematski pregled za branitelje

23 Velj 2017
641 puta

Udruga specijalne jedinice policije iz Domovinskog rata "RIS" Kutina Podružnica Novska, upućuje;

OBAVIJEST

za sve hrvatske branitelje, a prvenstveno one koji imaju više od 1500 dana borbenog sektora, a nisu ostvarili status HRVI-a, da Ministarstvo hrvatskih branitelja RH u suradnji s Ministarstvom zdravstva RH organizira preventivne sistematske preglede hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata.

SISTEMATSKI PREGLEDI U SISAČKO-MOSLAVAČKOJ ŽUPANIJI PROVODITI ĆE SE U
OPĆOJ BOLNICI „DR IVO PEDIŠIĆ“ U SISKU.

Preventivni sistematski pregled obuhvaća:
laboratorijske pretrage: KKS, SE, AST, ALT, UREA, KREATININ, LIPIDOGRAM, URIN-kvalitativna analiza EKG, RTG pluća, ultrazvuk abdomena, ultrazvuk prostate za muškarce, ultrazvuk dojke i ginekološki pregled za žene, specijalistički pregled interniste, psihološko testiranje te psihijatrijsku obradu (prvi pregled) prema indikacijama.

SVE INFORMACIJE U VEZI SISTEMATSKIH PREGLEDA MOŽETE DOBITI U
PODRUČNOJ JEDINICI MINISTARSTVA HRVATSKIH BRANITELJA I CENTRU ZA PSIHO-SOCIJALNU POMOĆ SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE
KRALJA TOMISLAVA 5, SISAK
TEL: 044/543 033 od pravnika Zvonka Rajkovića.

U prvom krugu pregleda predviđeni su hrvatski branitelji koji imaju 1500 i više dana borbenog sektora, a nemaju status HRVI, s obzirom da isti u redovnoj zdravstvenoj skrbi nemaju pokrivenu participaciju. Budući da će pregledi biti organizirani u više navrata POZIVAMO SVE HRVATSKE BRANITELJE bez statusa HRVI-a da se jave na navedeni broj telefona ili osobno Zvonku Rajkoviću te mu ostave kontakt podatke, kako bi mogli biti upoznati pojedinačno sa terminom sistematskog pregleda.
Srdačan pozdrav!

Predsjednik USJPDR "RIS" Kutina
Podružnica Novska
Darko Josić

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right