Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Najmlađe maškare preuzele vlast

20 Velj 2017
265 puta

Veselo su i bučno najmlađe maškare, djeca iz Dječjeg vrtića "Radost" Novska ušetale u ponedjeljak, 20. veljače u hodnik Gradske uprave tražeći ključeve Grada. Već tradicionalno tako započinje njihova kratka i slatka jednotjedna vladavina.
"Predajem vam vlast bez izbora, i nadam se da će te grad voditi pravedno i veselo", poručio je gradonačelnik Vlado Klasan predajući ključ Grada novom gradonačelniku Lovri Kadličeku. Lovro se odužio prigodnom recitacijom, a vesela maskirana povorka počašćena je slatkišima i sokom. Zatim su obišli Veliku vijećnicu, te sve urede Gradske uprave, dajući do znanja bacanjem konfeta da su oni nova vlast.
Time i zvanično započinje ,karnevalsko ludovanje, tjedan u kojem će vlast u Gradu imati maškare. Predaji ključeva nazočili su gradonačelnik Vlado Klasan, zamjenik gradonačelnika Vedran Mihaljević, te voditeljica TIC-a Milijana Dižep-Margetić, a male maškare predvodila je ravnateljica Dječjeg vrtića "Radost" Novska Dijana Kadliček.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

ads1 top right