Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Bajkopričalica Sandra u GKČ "Ante Jagar" Novska

14 Velj 2017
287 puta

Povodom Valentinova – Dana zaljubljenih Gradska knjižnica i čitaonica "Ante Jagar" Novska u ponedjeljak,13. veljače pripremila je za djecu pripovjedanje bajki. Profesionalna bajkopričalica Sandra Vukoja u mjesecu ljubavi nazočnoj djeci darovala je trenutke čarolije uz pričanje bajke.
Bajkopričalica Sandra započela je pripovjedanje svojih bajki o ljubavi, snovima i putovanju dječici koja su se odazvala i uživala u trenucima čarolije u kojoj su i sami sudjelovali s čarobnim plesom pod vodstvom vilinskog štapića i bajkopričalice.
Poslije bajkopričalice održana je i radionica pod nazivom "Vilinsko stablo ljubavi" u kojoj su izrađivali poruke ljubavi i prijateljstva.
U GKČ "Ante Jagar" u srijedu 15. veljače se održava radionica za odrasle pod nazivom "Venecijanske maske" s početkom u 18 sati. Pozvani su svi koji su kreativni i vole skratiti ove zimsko vrijeme u radu i ugodnom društvu.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right