Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Novljanske mažoretkinje nastupile na turniru u Križevcima

20 Svi 2016
407 puta

U subotu, 14. svibnja u Križevcima je održan 28. kvalifikacijski turnir Saveza mažoretkinja i pom-pon timova Hrvatske. Na turniru su sudjelovale Novljanske mažoretkinje uz još 16 timova iz države. Natjecale su se u tri kategorije te u sve tri kategorije osvojile odličja. Osvojile su zlato u juniorskoj velikoj formaciji pom-pon i time obranile titulu prošlogodišnjih državnih prvakinja u toj kategoriji.

Osvojile su zlato i u seniorskoj velikoj formaciji classic pom-pon te broncu u juniorskoj velikoj formaciji classic štap. Trenerice Anamaria Kadliček, Andrea Popović, Hana Skoko i Tamara Tomić omogućile su djevojkama da se svrstaju među najbolje timove Saveza. Djevojke koje su predstavljale Novljanske mažoretkinje i grad Novsku su: Barbara Bajzek, Rebecca Bjelanović, Ana Bogatić, Ivana Bublić, Helena Cvišić, Gabrijela Ćumurdžić, Lorena Dragomanović, Klara Gavranović, Lucija Krunić, Sara Kujundžić, Hanna Kuruzović, Petra Matić, Ida Mioković, Andrea Popović, Iva Radočaj, Ella Rupčić, Hana Skoko, Lorena Šalić, Vitomira Špendić, Tamara Tomić, Lucija Vizjak.

"Djevojke su odradile izvrstan posao te se kvalificirale na europsko prvenstvo 7.-10. srpnja u Puchovu, u Slovačkoj. Pred njima je težak posao, treba te sve koreografije još bolje uvježbati i iskristalizirati. Publika će djevojke moći vidjeti povodom "Ljeta u Novskoj", na Završnoj priredbi, 19. lipnja u 17 sati na Trgu ispred Pučkog otvorenog učilišta u Novskoj. Ovom prigodom zahvaljuju  se Gradu koji je financirao prijevoz do Križevaca. 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right