Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Sajam cvijeća u Lipiku

09 Svi 2016
460 puta

U organizaciji Grada Lipika i Turističke zajednice Grada Lipika u nedjelju 8. svibnja u parku kod Jelkinog brijega održan je šesti jubilarni Sajam cvijeća u Lipiku. Ove godine bio je jako zanimljiv i bogat program te znatno bogatije ponude od prošle godine. Veliki broj izlagača cvijeća, ukrasnog bilja, rukotvorina te drugih proizvoda popunili su prostor Jelkinog brijega.

Sajam je upotpunio i glazbeni program u kojem su sudjelovale Moslavačke lole. Bogata ugostiteljska ponuda hrane i pića te lunapark i animacije za djecu.

U Sajmu cvijeća sudjelovala je i naša novljanska Udruga "Iskra". Vrijedne članice Udruge "Iskra" izlagale su svoje rukotvorine i predstavljale naš Grad Novsku u lijepom izdanju.

U čarobnom proljeću Lipika i raspodiji cvijeća, boja i mirisa uživli su i mnogi novljani uvećavajući svojom nazočnošću ovu manifestaciju koja je za posjetitelje bila otvorena od 9 do 19 sati.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right