Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Međunarodni seminar za trenere mažoret plesa

25 Tra 2016
391 puta

U nedjelju 24. travnja 2016. godine u Velikoj Gorici održan je Međunarodni seminar za trenere mažoret plesa. Trenerice Novljanskih mažoretkinja Anamaria Kadliček, Andrea Popović, Hana Skoko i Tamara Tomić te juniorka Ivana Humljan imale su priliku sudjelovati i učiti od najboljih u Europi. Seminar je održala gđa. Lenka Bachová, internacionalni sudac, plesni pedagog te uspješni voditelj svog tima.
"Lenka Bachová posljednjih je 20 godina svojim osebujnim stilom, energijom i znanjem, ostavila trag u mažoret plesu. Na svakom Europskom i Svjetskome prvenstvu, Tanečni studio Lenke Bachove, sa svojim brojnim članovima i koreografijama vraća se u svoju zemlju s velikim brojem zasluženih odličja. Na Europskom prvenstvu u Brnu 2015. godine njen tim je osvojio 15 zlatnih medalja, 6 srebrnih i 3 brončane.", rekla je Željka Banović, predsjednica Saveza mažoretkinja i pom-pon timova Hrvatske. Djevojke su imale priliku učiti osnove klasičnog i modernog baleta, akrobatiku i gimnastiku te rad s pomponima.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right