Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

TZ Grada Novske i vrtićki mališani obilježili Dan planeta Zemlje

22 Tra 2016
411 puta

Naši najmlađi Novljani zajedno s Turističkom zajednicom Grada Novske pridružili su se u petak, 22. travnja obilježavanju Dana planeta Zemlja.

Mališani su zajedno sa svojim tetama iz Dječjeg vrtića "Radost "Novska organizirali šarijadu s eko porukama i crtežima upućenim Planeti Zemlji. Voditeljica TIC-a Novska Milijana Dižep Margetić je u izjavi za RPN rekla kako je ovo mali kreativni doprinos djece jer upravo je s djecom najljepše obilježiti ovaj datum kako bi im se od najranije dobi izgrađivala svijest o zaštiti prirode i okoliša.

Mališani Dječjeg vrtića "Radost" Novska tradicionalno obilježavaju Dan planeta zemlje, porukama i crtežima na pločniku središnjeg Trga u Novskoj. Riječ je o najmlađim skupinama vrtića, naglasila je ravnateljica vrtića Dijana Kadliček.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right