Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

"Roditeljstvo"- ta čarobna riječ

07 Tra 2016
362 puta

Puno je savjeta kako biti roditelj. Škole za roditelje nema. Roditeljstvo je divan osjećaj, ali i velika odgovornost. Jedini recept za roditeljstvo je ljubav, a upravo to je tema predavanja koje je u ime Centra za socijalnu skrb održala psihologinja Martina Antolković Hršak u utorak, 5. travnja u prostoru Doma hrvatskih branitelja, a u organizaciji Kluba liječenih alkoholičara Novska.

Kako biti dosljedan, jasan, mudar roditelj, pružiti djetetu zdravi temelj za osjećaj samopouzdanja, ali iznad svega pružiti ljubav, toplinu i zaštitu djetetu, nazočnima je govorila psihologinja Martina Antolković Hršak.

Predsjednik Kluba Predrag Šeničnjak je iskazao zadovoljstvo što se sve više osoba pojavljuje na njihovim predavanjima i druženjima, te se nada da bi u skoro vrijeme Klub promijenio svoje ime i bio pristupačan svim građanima koji osjete potrebu za druženjem ili im je teško nositi se s problemima koje donosi život. Ovakva predavanja pokazuju se izuzetno korisna, posebice u današnjim vremenima gdje se moralnost i prave vrijednosti guše, a ekonomska i egzistencijalna situacija za mnoge je vrlo teška i neizvjesna.

Psihologinja Martina Antolković Hršak i predsjednik Kluba pozivaju sve zainteresirane da se odazovu na njihova predavanja koja se održavaju svakog utorka u 18 sati. Na svakom druženju je druga tema predavanja i razgovora. Predavanja i druženja su prijateljska i topla, svi koji dođu izlaze s predavanja ispunjeni toplinom, zajedništvom i osmjehom na licu. 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right