Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Davor Bilman Novljanima otkrio kako uspjeti sa svojom osobnosti

01 Tra 2016
467 puta

U organizaciji Savjeta mladih Grada Novske u četvrtak, 31. ožujka održano je predavanje na temu „Tajna uspjeha- kako uspjeti sa svojom osobnosti". Predavanje je održao direktor tvrtke "Faktor B" Davor Bilman, koji je organizirao seriju predavanja diljem Lijepe naše na ovu tematiku, a za prvo predavanje odabrao je svoj rodni Grad Novsku. Tvrtku "Faktor B" Davor Bilman osnovao je s ciljem postizanja izvrsnosti u poslovnoj edukaciji, savjetovanju i razvoju ljudskih potencijala. Uz pomoć dugogodišnjeg iskustva u izvođenju edukacija s osobnim iskustvom u prodaji, kreirao je dokazano najučinkovitije edukacijske programe. Na predavanju Davora Bilmana zamijećen je veliki broj zainteresiranih, većinom mladih osoba, koje žele poboljšati svoje komunikacijske i poslovne vještine. Davor Bilman je tijekom predavanja polaznicima prezentirao karakteristike četiri tipa osobnosti, te je Novljane pokušao naučiti kako prepoznati pojedini tip osobnosti, koji poslovi odgovaraju određenom profilu i zaključno kako otkriti tajnu uspjeha svoje osobnosti.

Kako uspjeti sa svojom osobnosti, osim brojnih oduševljenih građana, došli su otkriti i gradonačelnik Grada Novske Vlado Klasan, voditeljica Turističko – informativnog centra Milijana Dižep Margetić, a predavanju je također prisustvovala predsjednica Savjeta mladih Grada Novske Nikolina Jurić sa potpredsjednikom Zdravkom Mišićem i ostalim članovima Savjeta. Davor Bilman ističe kako je za uspjeh najvažnije imati viziju i plan za ostvarenje iste, nakon čega se moramo posvetiti teškom radu s puno upornosti, a sve kako bi postigli svoj cilj. "Vaša osobnost važna je kako bi otkrili u čemu je vaš uspjeh, no najvažnije je prilagoditi se promjenama jer onda možete sve" – rekao je Davor Bilman koji se po završetku predavanja zahvalio svima na dolasku, nakon čega je odgovarao na brojne upite zainteresiranih polaznika. Želja za postizanjem izvrsnosti u poslovnoj edukaciji, razvoju potencijala, poboljšanjem učinkovitosti, motivacije, komunikacijskih vještina i samopouzdanja, prisutna je kod svih sudionika, a oni se nadaju kako će uskoro imati priliku prisustvovati još jednom izvrsnom predavanju u režiji Davora Bilmana.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right