Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Izbori za župana SMŽ u programu RPN-a

30 Ruj 2014
6251 puta

U emisiji Gradski eter RPN-a u utorak, 30. rujna javno su izvučeni termini predstavljanja kandidata za župana i dva zamjenika župana Sisačko-moslavačke županije na izborima 12. listopada. U emisiji su sudjelovali Ivica Dadović, kandidat ispred grupe birača, Dalibor Adamović, zamjenik kandidata ispred Hrvatskih laburista – stranke rada, Dario Hegel, zamjenik kandidata ispred Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević, Vinko Debeljak, zamjenik kandidata ispred Hrvatske stranke prava, Autohtone-Hrvatske seljačke stranke, Hrvatske demokratske regionalne stranke, Umirovljeničke demokratske unije i Demokratske stranke umirovljenika, Drago Stanivuković ispred Socijaldemokratske partije Hrvatske, Hrvatske narodne stranke, Hrvatske stranke umirovljenika i Stranke demokratske akcije Hrvatske, te Ivana Kuzlić ispred Hrvatske demokratske zajednice, Hrvatske seljačke stranke i Bloka umirovljenici zajedno. Kandidati za novog župana i zamjenici kandidata predstavit će se slušateljima RPN-a u dvadesetminutnim emisijama počev od 1. rujna, do 9. rujna u terminu od 13 sati i 15 minuta.

Redosljed predstavljanja:
Ivica Dadović, dipl. kriminalist, kandidat je grupe birača. Zamjenici su Viktorija Kaleb, dr.med. i Andrija Borbelj, ing.geotehnike. Predstavit će se u programu Radio postaje Novska u četvrtak, 9. listopada u 13 sati i 15 minuta.
Mladen Novak, kandidat je ispred Hrvatskih laburista – stranke rada. Zamjenici kandidata su Igor Smolčić i Dalibor Adamović. Predstavit će se u programu Radio postaje Novska u srijedu, 8. listopada u 13 sati i 15 minuta.
Veljko Novak, kandidat je Hrvatske stranke Prava dr. Ante Starčević. Zamjenici kanditata su Dario Hegel i Slavko Muža. Predstavit će se u programu Radio postaje Novska u ponedjeljak. 6. listopada u 13 sati i 15 minuta.
Pejo Trgovčević, kandidat je Hrvatske stranke prava, Autohtone-Hrvatske seljačke stranke, Hrvatske demokratske regionalne stranke, Umirovljeničke demokratske unije i Demokratske stranke umirovljenika. zamjenici kandidata su Rajko Mladenović i Vinko Debeljak. Predstavit će se u programu Radio postaje Novska u utorak, 7. listopada u 13 sati i 15 minuta.
Davorko Vidović, kandidat je Socijaldemokratske partije Hrvatske, Hrvatske narodne stranke, Hrvatske stranke umirovljenika i Stranke demokratske akcije Hrvatske. Zamjenici kandidata su Zdenko Vahovec i Ivan Nekvapil. Predstavit će se u programu Radio postaje Novska u četvrtak, 2. listopada u 13 sati i 15 minuta.
Ivo Žinić, kandidat je Hrvatske demokratske zajednice, Hrvatske seljačke stranke i Bloka umirovljenici zajedno. Zamjenici kandidata su Anita Sinjeri - Ibrišević i Marin Piletić. Predstavit će se u programu Radio postaje Novska u srijedu, 1. listopada u 13 sati i 15 minuta.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right